Bamboe vloer

Voor een bamboe vloer bent u bij Interwood op de juiste plek. Wij zijn al meer dan vijftien jaar een begrip in de regio Antwerpen en helpen u graag aan een vloer van topkwaliteit!

Voor een bamboe vloer gaat u naar Interwood

Bij Interwood staat kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom bieden onze vloeren een betere stabiliteit, beschikken ze over een schitterende houtselectie en zorgen wij voor een perfecte afwerking. Wilt u graag een bamboe vloer in uw woning of kantoorpand? Dan helpen wij u graag om dit te realiseren. Een bamboe vloer is relatief onbekend, maar biedt tal van voordelen. Zo is bamboe:

  • Tot circa dertig procent harder dan eik;
  • Beter bestand tegen vocht en temperatuurschommelingen;
  • Een ecologisch verantwoord product.

Een bamboe vloer is tegenwoordig verkrijgbaar in allerlei bewerkte en gekleurde varianten.

Kom eens langs of neem contact op

Kom gerust eens langs in onze toonzaal in Wilrijk, waar u een goede indruk krijgt van de kasten en vloeren uit ons assortiment. Wij zijn vijf dagen per week geopend. Heeft u een vraag over een bamboe vloer? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. We zijn te bereiken op telefoonnummer 03/827 95 15. Bekijk vandaag nog onze openingstijden en kom langs bij onze toonzaal om een bamboe vloer uit te zoeken!

voor meer informatie of verder kijken op de volgende pagina's:
Bamboe parket Antwerpen, Renovatie parket Antwerpen, Opschuren parket Antwerpen, Legklaar parket Antwerpen, Kasten maatwerk Antwerpen, Ingemaakte kasten Mechelen, Inbouwkasten Antwerpen, Dressingkasten

Velden met * zijn verplicht

Maak een afspraak…

+32 3 / 827 95 15
info@interwood.be

voor een bezoek aan onze showroom.

Bamboe vloer