Dressing op maat Antwerpen

Interwood is een interieurspecialist die graag met unieke vormgeving werkt en voor u een dressing op maat kan maken in de regio van Antwerpen. Omdat wij van bijzondere vormgeving houden, hebben wij ook unieke vloeren in ons assortiment die wij legklaar kunnen aanbieden. Wij richten ons op klanten in Nederland en België en werken met internationaal bekende merken.

Dressing op maat Antwerpen voor zowel particulier als bedrijf

Of u nu als particulier of als bedrijf op zoek bent naar een unieke dressing op maat in de regio van Antwerpen, Interwood maakt het met veel plezier voor u. Wij hebben een speciaal stappenplan waarmee wij uw vraag kunnen verwerken. De prijs van een dressing op maat is altijd vooraf te bepalen en wij nodigen u van harte uit in Wilrijk onder Antwerpen voor:

  • Bekijken van materialen.
  • Een 3D schets laten maken.
  • Wij maken alles op maat.
  • Interwood komt bij u op locatie installeren.

Naast een dressing op maat kunt u bij Interwood bij Antwerpen ook mooie en kwalitatief hoogstaande natuurlijke vloeren kopen. Wij bieden van bamboeparket tot laminaatvloeren en wij hebben de beste houtsoorten voor u al geselecteerd. Bent u nieuwsgierig naar ons werk, maak eens een afspraak via het contactformulier.

Meer weten: neem contact op

Wilt u een dressing op maat laten maken door dé specialist in Antwerpen en omgeving? Bel voor meer informatie direct met een van de medewerkers van Interwood. Wij zijn bereikbaar op nummer 03/827 95 15. 

voor meer informatie of verder kijken op de volgende pagina's:
Boën parket, Wandkasten op maat, Parketvloer Antwerpen, Moso bamboe showroom Antwerpen, Kastwanden Antwerpen, Kast op maat Antwerpen, Ingemaakte kasten, Dubois parket

Velden met * zijn verplicht

Maak een afspraak…

+32 3 / 827 95 15
info@interwood.be

voor een bezoek aan onze showroom.

Dressing op maat Antwerpen