Dressingkasten

Voor unieke en duurzame dressingkasten kunt u terecht bij Interwood, de interieurspecialist van Antwerpen en omgeving. Al meer dan 30 jaar staan wij garant voor innovatieve ontwerpen op het gebied van parket, laminaat, binnendeuren en op maat gemaakte (inloop)kasten. Kom langs in onze toonzaal om ons aanbod te bekijken. Onze professionele medewerkers voorzien u graag van advies op maat zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Dressingkasten: ervaar het gemak van eenvoudig opbergen

Dankzij de dressingkasten van Interwood wordt opruimen een fluitje van een cent. U kunt voor elke ruimte een dressingkast op maat laten maken en dat in diverse stijlen en houtsoorten. Bovendien hebt u de keuze uit diverse schuif- en draaideurmogelijkheden en worden de kasten vervaardigd van duurzame materialen. Meer voordelen zijn:

  • Klassenvol afgewerkt;
  • Hoge stabiliteit;
  • In stijl met uw interieur.

Bovendien zijn de dressingkasten naar believen in te richten met de nodige legplanken, roedes, laden en allerlei andere innovatieve opbergstructuren.

Meer weten: neem contact met ons op!

Voor meer informatie over dressingkasten, een vrijblijvende offerte of deskundig advies kunt u gerust onze toonzaal bezoeken. Deze is op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag geopend vanaf 10.00 uur. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen door te bellen naar of neem contact met ons op. Wij zijn te bereiken op het nummer 03 / 827 95 1.

voor meer informatie of verder kijken op de volgende pagina's:
Dressing op maat Antwerpen, Witte houten vloer, Parketvloeren Antwerpen, Noteborn Antwerpen, Laminaat Mechelen, Kasten Antwerpen, Ingemaakte kasten, Haro parket Antwerpen

Velden met * zijn verplicht

Maak een afspraak…

+32 3 / 827 95 15
info@interwood.be

voor een bezoek aan onze showroom.

Dressingkasten