Dressings op maat Antwerpen

Bij Interwood laat u dressings op maat maken in de regio van Antwerpen. Voor bedrijven en particulieren uit Nederland en België ontwerpen wij uw ideale kast. Met de kennis die wij de afgelopen vijftien jaar hebben opgebouwd, kunnen wij u deskundig adviseren over ruimtebesparende en mooie oplossingen. Investeer in een kast op maat die uw leven lang meegaat.

Dressings op maat Antwerpen: verzekerd van klasse producten

Kom met uw ideeën voor dressings op maat bij Interwood in Wilrijk, nabij Antwerpen. Als woonexpert ontwerpen wij kwaliteitskasten van Noteborn in vele verschillende modellen. Wij garanderen u hoge kwaliteit, want een kast op maat hoort ook lang mee te gaan. Naast kwaliteit in dressings op maat, biedt Interwood Antwerpen nog meer kwaliteitsproducten voor uw interieur:

  • Parket, zowel legklaar als massief in vele warme kleuren.
  • Laminaat met goede kwaliteit en prijsverhouding.
  • Onderhoudsartikelen, zodat u langer van uw vloeren geniet.
  • Schuifdeursystemen, om uw kamers mee af te schermen.

Zou u wel eens een 3D tekening willen zien van uw ideeën voor dressings op maat, dan kunt u via het contactformulier een afspraak plannen met Interwood nabij Antwerpen. Na de schets weet u de prijs van het op maat maken en plaatsen van de kasten, die wij bij u thuis komen installeren. Voor meer informatie over dressings op maat en vloeren van Interwood in Wilrijk onder Antwerpen kunt u bellen met: 03/827 95 15.

voor meer informatie of verder kijken op de volgende pagina's:
Dressings op maat, Bamboe vloeren Antwerpen, Schuifdeuren Antwerpen, Parket Mechelen, Maatkasten slaapkamer Antwerpen, Kasten onder schuin dak Antwerpen, Inloopdressing Antwerpen, Inbouwkasten op maat Antwerpen

Velden met * zijn verplicht

Maak een afspraak…

+32 3 / 827 95 15
info@interwood.be

voor een bezoek aan onze showroom.

Dressings op maat Antwerpen