Kast op maat Antwerpen

Voor een unieke en duurzame kast op maat in Antwerpen en omgeving kiest u voor de service van Interwood, de Nederlandse en Belgische interieurexpert. Interwood staat garant voor unieke ontwerpen, gebruik van duurzame materialen en altijd een hoogwaardig afwerking niveau.

Kast op maat in de buurt van Antwerpen

Een kast op maat kan zowel voor de particulier als de ondernemer in de omgeving van Antwerpen dé oplossing geven. Niet alleen kunt u de hele ruimte gebruiken voor het ordenen van uw spullen, ook beschikt u over een unieke op maat gemaakte kast in de gewenste stijl. U hebt de keuze uit:

  • Diverse houtsoorten;
  • Oneindig kleurenpallet;
  • Verschillende schuif- draaideursystemen;
  • In te delen met innovatieve en handige opbergsystemen.

Onze kasten op maat hebben een uitstekende afwerking, worden vakkundig geplaatst en gaan ten slotte een leven lang mee. Wat wilt u nog meer?

Neem direct contact op

Voor meer informatie, een vrijblijvende offerte of deskundig advies over een kast op maat bezoekt u onze toonzaal in de omgeving van Antwerpen of neemt u gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via het nummer 03/827 95 15, via ons e-mailadres of maak gebruik het contactformulier op de website.

voor meer informatie of verder kijken op de volgende pagina's:
Inloopkasten Antwerpen, Ingemaakte kast Mechelen, Dressings op maat Antwerpen, Bamboeparket Antwerpen, Velvet parket, Parketvloer Antwerpen, Moso bamboe showroom Antwerpen, Kasten op maat Antwerpen

Velden met * zijn verplicht

Maak een afspraak…

+32 3 / 827 95 15
info@interwood.be

voor een bezoek aan onze showroom.

Kast op maat Antwerpen