Ingemaakte kast Mechelen

Interwood is al ruim vijftien jaar een gespecialiseerde interieurzaak voor zowel uw vloer als ingemaakte kast op maat, gevestigd in de omgeving van Mechelen. Ooit begon Interwood als vloerspecialist en sprong later in op de behoefte naar maatwerk in kasten. Wij kennen de voordelen van op maat gemaakte dressings en wandmeubels en kunnen deze voor u speciaal laten ontwerpen, ontwikkelen en plaatsen.

Ingemaakte kast Mechelen: bezoek onze showroom

Interwood kan voor u een ingemaakte kast ontwikkelen in de showroom in Wilrijk in de omgeving van Mechelen. Met een speciaal programma ontwikkeld voor de kasten van Noteborn kunnen wij voor u materiaal, vorm en inhoud kiezen en uittekenen. Een ingemaakte kast van Noteborn is geschikt voor elke ruimte in uw huis en plaatsen wij buiten Mechelen ook in heel België en Nederland. Wij hebben wat voorbeelden voor u op een rij gezet:

  • Wasruimtes en slaapkamers; kasten die u in gedeeltes kunt afsluiten.
  • Slaapkamers en scheidingswanden; voor afsluiting over de muurbreedte.
  • Badkamers en inloopkasten; open kasten met lades.

Zo zijn er nog veel meer voorbeelden. Bent u nieuwsgierig naar een ingemaakte kast voor uw woning? Contacteer Interwood nabij Mechelen en plan een bezoek!

Maak een afspraak met ons

U maakt een afspraak voor een schets voor een ingemaakte kast met Interwood bij Mechelen door te bellen naar: 03/827 95 15 of stuur een e-mail naar: info@interwood.be. U kunt de maten van en ideeën voor uw kast ook meesturen.

voor meer informatie of verder kijken op de volgende pagina's:
Ingemaakte kast Antwerpen, Dressings op maat Antwerpen, Bamboeparket Antwerpen, Schuifdeurkasten Antwerpen, Parketrenovatie Antwerpen, Meubelen op maat Antwerpen, Kasten onder schuin dak Antwerpen, Inloopdressing Antwerpen

Velden met * zijn verplicht

Maak een afspraak…

+32 3 / 827 95 15
info@interwood.be

voor een bezoek aan onze showroom.

Ingemaakte kast Mechelen