Ingemaakte kasten

Interwood is de interieurspecialist van Nederland en België op het gebied van ingemaakte kasten op maat en houten vloeren. U kunt bij ons in de toonzaal de kasten bekijken van onze topleverancier of een tekening laten maken van een droomkast op maat. Wij informeren u graag over de mogelijkheden van een op maat gemaakte kastenwand voor bij u thuis!

Ingemaakte kasten: ruimte besparen

Met de ingemaakte kasten op maat van Interwood in Wilrijk kunt u klasse en kwaliteit combineren met praktische opbergruimte. Interwood levert de ingemaakte kasten van het merk Noteborn. Dit merk is levert veel verschillende type kasten, die wij voor u op maat maken. Kies ook voor de praktische en mooie kasten om de volgende punten:

  • Ruimtebesparing. Met een stappenplan maken wij een kast op maat.
  • Moderne uitstraling, denk aan schuifdeuren en scheidingswanden.
  • Klassieke uitstraling met draaideuren en toch ruimtebesparend.

Ingemaakte kasten van Interwood leveren een tijdloze bijdrage aan uw interieur. Optisch levert een kastenwand veel meer rust in uw woon- of slaapkamer, maar u creëert opbergruimte. Wij stellen graag een offerte op maat voor u op zodat u direct een goed beeld heeft van ons aanbod en onze tarieven.

Contact opnemen of onze toonzaal bezoeken

Kom onze ingemaakte kasten bekijken bij Interwood door een bezoek te brengen aan de toonzaal, of maak een afspraak door te bellen naar: 03/827 95 15. U kunt ook mailen naar: info@interwood.be en dan nemen wij contact met u op!

voor meer informatie of verder kijken op de volgende pagina's:
Ingemaakte kast Mechelen, Dubois parket, Bamboeparket Antwerpen, Velvet parket, Parketvloer Antwerpen, Moso bamboe showroom Antwerpen, Kastwanden Antwerpen, Inloopkasten Antwerpen

Velden met * zijn verplicht

Maak een afspraak…

+32 3 / 827 95 15
info@interwood.be

voor een bezoek aan onze showroom.

Ingemaakte kasten