Kasten Antwerpen

Interwood is de interieurspecialist op het gebied van parket, laminaat en kasten op maat in Antwerpen. Al sinds de jaren tachtig richten wij ons op het leveren van topkwaliteit en op maat gemaakte producten. U kunt bij ons in de zaak in Antwerpen uw ideeën laten uittekenen. Op deze manier heeft u direct een beeld van een op maat gemaakte kast! Dit geldt ook voor vloeren en schuifdeuren!

Kasten Antwerpen: op maat gemaakt

De op maat gemaakte kasten van Interwood Antwerpen zijn zo ontworpen dat de esthetiek en functionaliteit een bijdrage leveren aan uw interieur. Omdat ieder huis verschillend is in inrichting, zijn op maat gemaakte kasten een uitkomst voor elke kamer. Interwood in Antwerpen ontwerpt meer maatproducten:

  • Vloeren; parket, bamboe en laminaat.
  • Schuifdeuren.
  • Moderne draaideurkasten.

Of u nu kasten zoekt of mooie houten vloeren, bij Interwood in Antwerpen krijgt u altijd producten op maat van de hoogste kwaliteit. De parketvloeren zijn van Duitse of Scandinavische makelij en onze kasten zijn van het merk Noteborn die voor u ontworpen worden met een modern 3D programma. Benieuwd naar de resultaten of wilt u eens meer weten?

Maak een afspraak

Droomt u al een tijd van genoeg opbergruimte door middel van kasten op maat, bel dan met Interwood in Antwerpen voor een afspraak en een tekening: 03/827 95 15.

voor meer informatie of verder kijken op de volgende pagina's:
Kast op maat Antwerpen, Ingemaakte kasten, Haro parket Antwerpen, Boën parket, Wandkasten op maat, Parketvloeren, Moso bamboe showroom Antwerpen, Kastwanden Antwerpen

Velden met * zijn verplicht

Maak een afspraak…

+32 3 / 827 95 15
info@interwood.be

voor een bezoek aan onze showroom.

Kasten Antwerpen