Kasten op maat Antwerpen

Interwood richt zich al ruim vijftien jaar op kwaliteitsvloeren en kasten op maat en is gevestigd in de regio Antwerpen. Bent u bezig met de inrichting van uw woning, dan is een bezoek aan Interwood zeker de moeite waard. U kunt kiezen uit een breed assortiment aan laminaat- en parketvloeren, maar wij kunnen u ook inbouwkasten op maat leveren. Met een kast op maat van Interwood kiest u voor een slimme oplossing met mooie afwerking.

Stappenplan voor maken van kasten op maat door specialist in Antwerpen

Interwood zorgt altijd voor de juiste stappen, zodat uw kasten op maat perfect passen en zo snel mogelijk geplaatst worden. Met de ligging van onze vestiging net onder Antwerpen, leveren wij snel binnen België en Nederland. Bekijk het stappenplan en zie de voordelen van kasten op maat van het bekende merk Noteborn:

  • Vooraf meten; inventarisatie van de op te bergen spullen.
  • Prijsbepaling en 3D-schets.
  • Nameten bij u op locatie.
  • Plaatsing; u kunt na maximaal zes weken al van uw kast genieten!

Bekijk regelmatig onze acties en aanbiedingen voor kasten op maat, maar ook voor parketvloeren en laminaatvloeren bij Interwood in de regio Antwerpen.

Maak vandaag nog een afspraak!

Bent u geïnteresseerd in onze kasten op maat en wilt u een afspraak maken op onze locatie onder Antwerpen? Bel gerust op telefoonnummer:03/827 95 15.

voor meer informatie of verder kijken op de volgende pagina's:
Kasten onder schuin dak Antwerpen, Inloopdressing Antwerpen, Ingemaakte kast Antwerpen, Dressings op maat, Bamboe vloeren Antwerpen, Schuifdeurkasten Antwerpen, Parket Mechelen, Maatkasten slaapkamer Antwerpen

Velden met * zijn verplicht

Maak een afspraak…

+32 3 / 827 95 15
info@interwood.be

voor een bezoek aan onze showroom.

Kasten op maat Antwerpen