Kastwanden Antwerpen

Voor op maat gemaakte kastwanden gaat u in de buurt van Antwerpen naar Interwood, al vele jaren dé specialist op het gebied van parketvloeren en maatkasten.

Op maat gemaakte kasten en kastwanden in de buurt van Antwerpen

Interwood is al meer dan vijftien jaar een begrip op het gebied van kastwanden in Antwerpen en omstreken. Wij hebben al talloze tevreden klanten in de omgeving van Antwerpen mogen helpen aan op maat gemaakte kasten of kastwanden. Het grote voordeel hiervan is dat de kast volledig kan worden afgestemd op uw smaak en wensen. Ook kunt u zelf de indeling van de kast bepalen, zoals extra laden, roedes of planken. Onze eigen plaatsingsdienst zorgt ervoor dat:

  • De afmetingen bij u thuis nauwkeurig worden opgemeten.
  • De kastwand op vakkundige wijze bij u wordt geplaatst.

Kom gerust eens langs bij onze toonzaal in Wilrijk, waar wij ter plekke een ontwerp maken op basis van uw voorkeuren. Zo krijgt u gelijk een goede indruk van hoe de kast eruit komt te zien en wat de kosten daarvan zijn.

Kom eens langs in Wilrijk

Bent u benieuwd geworden naar de kastwanden van Interwood in de buurt van Antwerpen? Kom dan bij ons langs in Wilrijk of bekijk onze realisaties. U kunt uiteraard ook vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar 03/827 95 15 of door een e-mail te sturen naar info@interwood.be.

Kom snel langs bij onze toonzaal in Wilrijk en bekijk onze kastwanden!

voor meer informatie of verder kijken op de volgende pagina's:
Kasten op maat Antwerpen, Inloopkasten Antwerpen, Ingemaakte kast Antwerpen, Dressings op maat Antwerpen, Bamboeparket Antwerpen, Velvet parket, Parketvloer Antwerpen, Meubelen op maat Antwerpen

Velden met * zijn verplicht

Maak een afspraak…

+32 3 / 827 95 15
info@interwood.be

voor een bezoek aan onze showroom.

Kastwanden Antwerpen