Laminaat Mechelen

Laminaat in de omgeving van Mechelen koopt u bij Interwood, de expert op woongebied van Nederland en België. Ons aanbod is uniek en zeer divers en wij leveren daarbij graag de juiste service. Vraag naar de mogelijkheden voor het samenstellen van vloerbekleding op maat. Ook voor uniek ontworpen kasten kunt u bij ons terecht!

Service voorop als het gaat om laminaat in regio Mechelen

De voordelen van laminaat vindt u pas echt bij Interwood in Wilrijk, in de regio van Mechelen. Want wij hebben slijtvast laminaat van wel vijftig verschillende soorten waar u uit kunt kiezen. Omdat wij graag maatwerk leveren kunt u bij ons unieke vloeren vinden. Kijk ook eens naar parket, bijvoorbeeld van bamboe. Naast laminaat bieden wij ook unieke service aan bij Interwood in de regio Mechelen. Wij leveren geen standaard producten, maar nemen graag de tijd om te luisteren naar uw wensen. Laat weten wat u wilt en maak gebruik van onze service:

  • Voor inbouwkasten en wandkasten maken wij een uniek ontwerp
  • Wij installeren in Nederland en België op uw locatie!
  • Houd onze acties in de gaten voor topkwaliteit tegen lage prijzen!

Wilt u komen kijken naar het aanbod van ons laminaat of zoekt u naar unieke wandkasten in de omgeving van Mechelen? Stuur ons uw contactgegevens op voor een afspraak. U kunt de winkel in Wilrijk ook bezoeken op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Bel voor meer informatie over laminaat in de regio Mechelen Interwood in Wilrijk op telefoonnummer: 03/827 95 15.

voor meer informatie of verder kijken op de volgende pagina's:
Kastwanden Antwerpen, Kast op maat Antwerpen, Ingemaakte kasten, Dubois parket, Boën parket, Wandkasten op maat, Parketvloer Antwerpen, Moso bamboe showroom Antwerpen

Velden met * zijn verplicht

Maak een afspraak…

+32 3 / 827 95 15
info@interwood.be

voor een bezoek aan onze showroom.

Laminaat Mechelen