Velvet parket

Interwood biedt u als expert op het gebied van woninginrichting de mogelijkheid om het nieuwste Velvet parket aan te schaffen. Wij verkopen deze lijn voor onze topleveranciers en kunnen u goed informeren over het leggen en het onderhoud. Wij zijn specialist in maatwerk en bieden u kasten en vloeren op maat. Bezoek onze toonzaal en laat u verrassen door ons aanbod en onze mogelijkheden!

Velvet parket: de ideale vloer

Velvet parket staat bekend om de ideale mix van multiplex en toplaag, nu verkrijgbaar bij Interwood in Wilrijk. Brems Floor heeft een mooie lijn van Velvet parket in vele tinten die wij verkopen als interieurexpert. U krijgt bij ons de nodige adviezen mee voor het leggen van dit warme parket. Bekijk onze mooie aanbiedingen van vloeren en zie dat prijs en kwaliteit van Velvet parket ook u zal bevallen. Naast parketvloeren maken wij ook kasten op maat van topkwaliteit. U kunt bij ons een idee aanleveren, waarna wij een schets maken van uw toekomstige dressing of wandkast. Stuur uw contactgegevens in via het contactformulier en dan bellen wij u zo snel mogelijk voor een afspraak.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over de mooie zachte lijn van Velvet parket bij Interwood in Wilrijk? Dan belt u naar ons telefoonnummer: 03/827 95 15.

voor meer informatie of verder kijken op de volgende pagina's:
Schuifdeurkasten Antwerpen, Parketrenovatie Antwerpen, Maatkasten slaapkamer Antwerpen, Kasten onder schuin dak Antwerpen, Inloopdressing Antwerpen, Ingemaakte kast Antwerpen, Dressings op maat Antwerpen, Bamboe vloeren Antwerpen

Velden met * zijn verplicht

Maak een afspraak…

+32 3 / 827 95 15
info@interwood.be

voor een bezoek aan onze showroom.

Velvet parket