Witte houten vloer

Een witte houten vloer geeft een frisse uitstraling aan uw woning of kantoor: laat deze vakkundig ontwerpen en leggen door Interwood. Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring in het ontwerpen en realiseren van uiteenlopende houten vloeren. Kies voor massief eiken, een visgraat of voor een laminaatvloer en profiteer van de vakkennis van Interwood.

Laat een prachtige witte houten vloer leggen door Interwood

Interwood is een speciaalzaak gericht op het verkopen van houten vloeren die al bestaat sinds de vroege jaren ’80. Wij verkopen diverse (witte) houten vloeren, laminaat, vinylvloeren maar ook voor kurkvloeren en bamboevloeren kunt u bij ons terecht. Wanneer u een witte houten vloer wenst maken wij graag voor u een 3D tekening zodat u enig idee heeft hoe dit er in uw huis en met uw interieur uit gaat zien. Kom naar onze showroom en laat u verrassen door de frisheid van een witte houten vloer.

Meer informatie en contact

Wij van Interwood helpen u graag bij het vinden van uw perfecte witte houten vloer. Neem contact met een van onze medewerkers op door te bellen naar telefoonnummer 03/827 95 15. Bekijk ook eens onze online videopresentatie en zie hoe onze uitgebreide toonzaal eruit ziet.

voor meer informatie of verder kijken op de volgende pagina's:
Wandkasten op maat, Parketvloeren, Moso bamboe showroom Antwerpen, Kastwanden Antwerpen, Kast op maat Antwerpen, Ingemaakte kasten, Haro parket Antwerpen, Boën parket

Velden met * zijn verplicht

Maak een afspraak…

+32 3 / 827 95 15
info@interwood.be

voor een bezoek aan onze showroom.

Witte houten vloer