Specialist in parket houten vloeren, laminaat en vinyl

Interwood is sinds de oprichting begin jaren ’80 een parketzaak ‘pur sang’, een echte speciaalzaak in houten vloeren in de ruime regio van Antwerpen, Mechelen en Lier.

Door de jaren heen zijn we uiteraard meegegaan met alle tendensen, zo hebben we ons assortiment midden jaren ’90 uitgebreid met laminaat en nog vrij recent de kurk- en vinylvloeren.

Ruime keuze... van houten vloer tot vinyl

Het is niet gemakkelijk om een keuze te maken voor een nieuwe vloer, er is immers zoveel keuze en daarbij heeft elk type vloer de welbekende voor- en nadelen. Interwood helpt u graag bij het maken van deze keuze! Met meer dan 40 ervaring kunnen wij u precies de verschillen uitleggen tussen:

 • Parket
  Een houten vloer is authentiek, straalt warmte uit en is vooral uniek. Dit komt omdat iedere houten plank zijn eigen structuur heeft. Geen één plank is dus hetzelfde! Parket gaat een leven lang mee (mits goed onderhouden).
  > Lees meer over parket

 • Laminaat
  Allereerst is laminaat geen hout. De kern van laminaat bestaat bestaat namelijk uit MDF met daarop een kunststof toplaag voorzien van kleuren en vele motieven. Het is goedkoper dan parket en gemakkelijk in onderhoud.
  > Lees meer over laminaat

 • Vinyl
  Tenslotte is er nog vinyl, deze oersterke vloeren zijn opgebouwd uit verschillende lagen PVC en verkrijgbaar in diverse tegel- en houtdesigns. Daarbij zijn ze 100% waterproof en dus ook geschikt voor badkamers.
  > Meer over vinyl

Hieronder enkele voorbeelden van de mogelijkheden met bovengenoemde vloersoorten:

We leveren uitsluitend kwaliteit van gerenomeerde merken, zoals Haro, Boën, CoreTec, Wicanders, Moso en Bamboo Touch. Waarbij er legio mogelijkheden zijn op het gebied van kleuren en structuren.

Graag nodigen wij u uit in onze toonzaal in Wilrijk om het materiaal en het kleurengamma te komen bekijken.

> Contacteer ons om een afspraak te maken

Contacteer ons

Wilt u een afspraak maken om onze showroom te bezoeken of heeft u een vraag over parket houten vloeren, laminaat of vinyl? Vul dan onderstaand contactformulier volledig in of contacteer ons via: