Specialist in maatkasten

Al sinds 2006 bouwt Interwood de mooiste maatkasten voornamelijk in de regio Antwerpen, Mechelen en Lier. Of u nu op zoek bent naar een grote inloopkast of een meubel voor in uw living. Dankzij onze jarenlange ervaring en geavanceerd 3D ontwerpprogramma kunnen wij voor u de juiste maatkast ontwerpen.

Complete maatkasten

Wij geloven in een totaalconcept binnen ons maatkasten programma. Gezien we met meerdere kastenfabrikanten werken is er een overvloed aan mogelijke interieurkleuren en houtdecors, uitgevoerd in melamine of laminaat. Buiten dit reeds grote kleurenpallet komen er voor onze schuifdeuren nog de keuze voor spiegels, glas en andere materialen bovenop ! Door deze materialen te combineren creëren wij voor U dé unieke kast (die u nergens anders zal tegen komen)

Alle maatkasten hebben een zeer hoge stabiliteit, zijn klassenvol afgewerkt en volledig naar wens in te richten met legplanken, kledingroedes, laden en allerlei andere handige accessoires.

Niet ‘alles’ is mogelijk…maar toch veel !! Een matching bedframe in de slaapkamer, een in uw kast ingewerkt en neerklapbaar logeerbed, losse commodes, hangkasten, TV-meubeltjes, U zegt het maar… Laten we en surplus ook reeds véle jaren een vertrouwd adres zijn voor parket, laminaat en vinyl vloeren, waardoor we de complete slaapkamer voor u in een nieuw kleedje kunnen steken en een mooi en harmonisch geheel bekomen !

> Contacteer ons als u meer informatie wenst over ons totaal concept !

Prijzen maatkasten

“Wat kost nu een maatkast per lopende meter ?”…is een vraag die we geregeld krijgen, maar waarop géén sluitend antwoord mogelijk is ! Minimaal moet je toch rekening houden met €  800/lm…maar naargelang configuratie en materiaalkeuze loopt die LM prijs toch hoger op ! 

Om de kostprijs van maatwerk kasten te kunnen bepalen, nodigen wij u graag uit in onze toonzaal. Meet voor uw bezoek de ruimte waar de kast moet komen al even op (dit hoeft niet op de mm juist te zijn). Indien gewenst, maak tevens een schets van de gewenste indeling van de maatkast. Heeft u zelf geen idee… géén probleem… dan doen wij u graag een voorstel…of…nog béter…ontwerpen we uw kast(en) samen !

In de toonzaal gaan wij aan de hand van uw afmetingen en (indien aanwezig) schetsen aan de slag met een tekenprogramma. Binnen no time krijgt u een 3D ontwerp op het scherm te zien en tevens de daarbij behorende prijs van uw maatkast.

> Benieuwd wat de prijs voor uw maatkast is? Contacteer ons!

Veel gestelde vragen over maatkasten

Hieronder een overzicht van de meest gestelde vragen aan Interwood omtrent maatkasten:

Weinig of niets is standaard, alles is puur maatwerk en toe te passen op allerlei soorten ruimtes. Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

Het kan allemaal bij Interwood, wij gaan geen uitdaging uit de weg!

> Heeft u een vraag of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op!

Wij gaan te werk volgens een 4 stappen plan:

 • Stap 1

  Voor uw bezoek aan onze toonzaal: meet de beschikbare ruimte grosso modo op (hoeft nog niet tot op de mm) waar de kast moet komen en maak (indien gewenst) een schets van de invulling van de maatkast.
 • Stap 2
  
In onze toonzaal gaan we aan de hand van uw afmetingen en (indien aanwezig) schetsen aan de slag met een 3D tekenprogramma. Binnen de kortste keren heeft u een ontwerp en prijs van de maatkast in handen.
 • Stap 3

  U bent akkoord met de 3D tekening en prijs? Dan komen wij na de bestelling alles ter plaatse nauwkeurig opmeten.
 • Stap 4
  
Uw maatkast wordt 6-8 weken later geplaatst

> Contacteer ons indien u nog een vraag heeft of meer informatie wenst omtrent onze werkwijze

Wij werken in hoofdzaak in een straal van zo’n 25 km gezien vanuit onze toonzaal in Wilrijk. Maar plaatsingen buiten dit gebied (bvb een tweede verblijf) behoren tot de mogelijkheden. We zijn voornamelijk actief met onze maatkasten in de regio’s Antwerpen, Mechelen, Lier en Sint-Niklaas.

Een overzicht van alle plaatsen die in die straal vallen:

Aartselaar
Antwerpen
Bazel
Berchem
Berendrecht
Berlaar
Beveren
Blaasveld
Boechout
Bonheiden
Boom
Borgerhout
Bornem
Borsbeek
Branst
Brasschaat
Breendonk
Broechem
Burcht
Deurne
Doel
Duffel
Edegem
Eikevliet
Ekeren
Elversele
Emblem
Gestel
Haasdonk
Halle
Hamme
Heffen
Heindonk
Hemiksem
Hingene
Hoevenen
Hombeek
Hove
Kallo
Kapelle op den Bos
Kapellen
Kessel
Kieldrecht
Koningshooikt
Kontich
Kruibeke
Leest
Lier
Liezele
Lint
Lippele
Londerzeel
Malderen
Maria-ter-Heide
Mariakerke
Massenhoven
Mechelen
Meerdonk
Melsele
Merksem
Mortsel
Muizen
Niel
Nieuwkerken-Waas
Nijlen
Oelegem
Onze Lieve Vrouw Waver
Opdorp
Oppuurs
Peulis
Putte-Kapellen
Puurs
Puurs Sint Amands
Ramsdonk
Ranst
Reet
Ruisbroek
Rumst
Rupelmonde
s-Gravenwezel
Schelle
Schilde
Schoten
Sint Amands
Sint Antonius
Sint Job in ’t Goor
Sint Jozef
Sint Katelijne Waver
Sint-Gillis-Waas
Sint-Niklaas
Stabroek
Temse
Terhagen
Tielrode
Tisselt
Verrebroek
Viersel
Vrasene
Vremde
Waarloos
Walem
Weert
Wijnegem
Willebroek
Wilrijk
Wintam
Wommelgem
Zandhoven
Zwijndrecht

Contacteer ons

Wilt u een afspraak maken om onze showroom te bezoeken of heeft u een vraag over maatkasten? Vul dan onderstaand contactformulier volledig in of contacteer ons via: