Dressingkasten op maat

Bij het maken van dressingkasten op maat houden wij rekening met twee zaken: de beschikbare ruimte en vooral uw wensen. Een open of gesloten dressing waar u al uw kleren en schoenen in kunt opbergen en sorteren zoals u dat wilt. Een dressing van uw dromen en bovendien de eyecatcher van uw huis!

Heel veel is mogelijk, wij gaan weinig uitdagingen uit de weg!

Voordelen van een dressing op maat

Wanneer u kiest voor een op maat gemaakte dressingkast, dan kiest u voor:

 • Overzicht
  Eén ruime en overzichtelijke inloopkast voor al uw kleding en schoenen. Geheel naar uw eigen wens ingedeeld met handige accessoires.
 • Stijl
  Uw nieuwe dressing wordt aangepast aan de stijl van uw interieur. Of dat nou landelijk, klassiek of modern is… wij zorgen ervoor dat de dressingkast bij u past.
 • Efficiëntie
  
Ander groot voordeel van een dressing op maat is dat elke centimeter in de beschikbare ruimte optimaal wordt benut. Vooral handig bij een schuine wand of een schuin dak.

Wij nodigen u graag uit in onze toonzaal in Wilrijk om voorbeelden en de mogelijkheden voor dressingkasten op maat te komen bekijken.

Dressingkasten op maat van kwaliteit

Interwood is een echte specialist op het gebied van kasten op maat. Ons motto luidt niet voor niets: “wij gaan weinig uitdagingen uit de weg”. Daarnaast kunt u voor uw dressing op maat rekenen op:

 • Ervaring
  Kiest u voor Interwood? Dan kiest u voor méér dan 25 jaar ervaring op het gebied van maatkasten.
 • Vakmanschap
  Alle stappen naar een dressingkast van uw dromen, worden met uiterste precisie uitgevoerd. Van ontwerp… tot realisatie!
 • Kwaliteit
  Voor dressingkasten op maat werken wij met toonaangevende en kwalitatieve fabrikanten. 

Overtuigd van deze kwaliteiten? Maak dan een afspraak om de mogelijkheden voor uw dressingkast op maat te komen bekijken én bespreken. Samen met u maken wij in onze toonzaal een 3D-ontwerp en tevens de daarbij behorende vrijblijvende offerte.

> Wilt u meer informatie of een offerte? Neem dan contact met ons op!

Contacteer ons

Wilt u een afspraak maken om onze showroom te bezoeken of heeft u een vraag over dressingkasten op maat? Vul dan onderstaand contactformulier volledig in of contacteer ons via:

Meer kasten...

Naast de dressingkasten verzorgen wij nog veel meer soorten maatkasten, zoals: