Draaideurkast op maat nodig?
Voor de regio's Antwerpen, Lier en Mechelen

U wilt een draaideurkast op maat laten maken voor in de slaapkamer, living of andere ruimte? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres! Voor de liefhebbers van de meer klassieke afsluiting van kasten heeft Noteborn namelijk het SWING draaideurkastenprogramma.

Dankzij onze jarenlange ervaring en geavanceerd 3D ontwerpprogramma kunnen wij voor u de juiste draaideurkast op maat ontwerpen.

Kom langs in onze toonzaal! Wij gaan weinig uitdagingen uit de weg!

Mogelijkheden en soorten draaideurkasten

Binnen het programma van Noteborn zijn er 2 soorten draaideurkasten:

  • SWING: uiterst solide draaideuren van 19 of 22 mm dik
  • SWING COTTAGE: dezelfde draaideur als de SWING…maar dan in een landelijke stijl

Buiten alle lopende interieurkleuren zijn de SWING draaideuren verkrijgbaar in onder meer hoogglans lak, doorzichtig glas, mat glas, melkglas en tientallen kleuren gelakt glas. De deuren in glas of spiegel worden geleverd MET een aluminiumomkadering. De SWING COTTAGE draaideuren hebben een landelijke touch en zijn verkrijgbaar in 4 uitvoeringen.

Alle draaideurkasten zijn verkrijgbaar met een divers assortiment aan knoppen, grepen, beugels, etc. Of wat dacht u van een draaideurkast op maat zonder handgrepen? Dit kan door middel van een TIP-ON systeem (drukken om te openen/sluiten). 

> Maak een afspraak om de mogelijkheden voor een draaideurkast op maat te komen bekijken!

Draaideurkast op maat... mét afschuining!

De aanschaf van een kast kan een hele uitdaging zijn wanneer er in uw woning een schuin dak of schuine wand aanwezig is. Een standaard kast past vaak niet en zo gaat soms véél nuttige ruimte verloren. Met een op maat gemaakte draaideurkast heeft u dit probleem niet en wordt er optimaal gebruik gemaakt van elke cm!

Wij gaan weinig uitdagingen uit de weg, zo ook dus maatkasten onder een schuin dak of schuine wanden. Sterker nog: het behoort tot onze specialiteiten! Samen met u maken wij in onze toonzaal een 3D ontwerp voor een draaideurkast op maat. Een kast met afschuining die niet alleen precies past, maar er ook nog eens prachtig uit ziet! Zowel van binnen als van buiten! 

U merkt het: mogelijkheden zat!

> Een offerte of meer informatie over een draaideurkast? Contacteer ons!

Contacteer ons

Wilt u een afspraak maken om onze showroom te bezoeken of heeft u een vraag over een draaideurkast? Vul dan onderstaand contactformulier volledig in of contacteer ons via:

Meer kasten...

Naast de draaideurkasten verzorgen wij nog veel meer soorten maatkasten, zoals: