Laminaat vloer nodig?

Over een laminaat vloer in huis zijn de meningen sterk verdeeld: je bent er voor of je bent er tegen. Terwijl laminaat toch heel wat interessante voordelen biedt. Denk daarbij bijvoorbeeld aan sterkte, slijtvastheid, ruime keuze en de eenvoud van plaatsing.

Al sinds de midden jaren 90 is Interwood actief op het gebied van laminaatvloeren in de ruime regio van Antwerpen, Mechelen en Lier. Waarbij enkel gebruik wordt gemaakt van het kwaliteitsmerk Haro.

Met een HARO laminaat vloer haal je kwaliteit in huis

Zoals we hierboven al aangaven, biedt een laminaat vloer heel wat voordelen:

  • laminaat is sterk;
  • grote keuze uit diverse designs;
  • zeer slijtvast;
  • aanschaf goedkoper dan parket;
  • eenvoudig zelf te leggen.

Daarnaast is de prijzenslag op de markt voor laminaat echter onvoorstelbaar! Het gezond verstand zegt dan, dat men (zoals bij alles in het leven) kwaliteit krijgt naarmate wat men ervoor betaalt.

De HARO laminaatvloeren in ons aanbod zijn van alom geprezen Duitse degelijkheid, bestrijken een heel divers gamma én ondersteund met een fabrieksgarantie van 10 à 20 jaar. Aan u de keuze….

’s Werelds stilste laminaat vloer

Door uw woning lopen, spelende kinderen of het aanschuiven van een stoel zijn slechts een paar voorbeelden die contactgeluid veroorzaken. Dit kan erg vervelend zijn, voor uzelf of voor uw buren (zeker wanneer het een appartement betreft bijvoorbeeld).

Kom daarom bij ons eens de HARO TRITTY SILENT CT testen: ’s werelds stilste laminaatvloer!!!

De Tritty Silent CT heeft lijmstrips onderaan de laminaatplank. Voor het beste resultaat wordt deze laminaatvloer rechtstreeks verlijmd, bij voorkeur op een egale ondergrond (beton, chappe, osb,…).

Het resultaat is verbluffend! Kom langs en doe de test in onze showroom!

Bezoek ook eens...

Contacteer ons

Wilt u een afspraak maken om onze showroom te bezoeken of heeft u een vraag over een laminaat vloer? Vul dan onderstaand contactformulier volledig in of contacteer ons via: