Vestiairekast op maat

Een vestiairekast op maat zorgt ervoor dat de entree of hal hét visitekaartje van uw woning wordt. Het is namelijk letterlijk daar, waar bezoekers de eerste indruk van uw huis opdoen. Interwood kan u daar bij helpen! Misschien wilt u een halkast die opvalt of juist één die niet teveel de aandacht trekt? Moet de kast worden ingebouwd of heeft u liever een losstaande vestiairekast?

Kortom… op het gebied van vestiairekasten is heel veel mogelijk, wij gaan weinig uitdagingen uit de weg!

Inbouw of losstaande vestiairekast op maat?

Het grootste voordeel van een inbouwkast is dat er optimaal gebruik wordt gemaakt van iedere centimeter en ze dus minder ruimte in beslag neemt. Daarbij (in het geval van een koophuis) verhoogt het de waarde uw huis bij de verkoop. Het voordeel van een losstaande vestiairekast op maat is dat deze gemakkelijk te verplaatsen is naar een andere ruimte of woning.

Of u nou kiest voor een inbouwkast of losstaande kast, wij zorgen er voor dat deze bij uw wensen en uw interieur past.

> Meer informatie over een inbouw of losstaande vestiairekasten op maat?

Functionele vestiairekasten

De meeste vestiairekasten zijn inbouwkasten en staan meestal wat op de achtergrond in de entree. Hetgeen de kast hét visitekaartje van uw huis maakt, is het interieur ofwel de functionaliteit van de halkast. Zo is het mogelijk om een vestiairekast op maat te voorzien van:

  • Voldoende hangruimte, voor zowel lange jassen als korte jacks;
  • Een rek of planken voor uw schoenen;
  • Laden voor kleine kledingstukken, zoals sjaals en handschoenen;
  • Een speciale opbergruimte voor bijvoorbeeld rugzak, handtas, etc

Tenslotte is er dan nog de keuze tussen een open of gesloten kast op maat. Voordeel bij een open kast is dat bezoekers direct zien waar zij hun jas kunnen ophangen. Bij een gesloten kast is het voordeel dat uw entree er netjes en geordend uit blijft zien. Volop keuze dus!

> Maak een afspraak om de functionaliteiten van een halkast op maat in onze toonzaal te komen bekijken

Contacteer ons

Wilt u een afspraak maken om onze showroom te bezoeken of heeft u een vraag over vestiairekasten op maat? Vul dan onderstaand contactformulier volledig in of contacteer ons via:

Meer kasten...

Naast de vestiairekasten verzorgen wij nog veel meer soorten maatkasten, zoals: