Wandmeubel op maat

Onze belangrijkste uitgangspunten voor het maken van een wandmeubel op maat zijn de beschikbare ruimte, maar vooral uw wensen en stijl. Of het nou om een tv-meubel gaat in de woonkamer of een gesloten wandkast voor op bureau… het moet bij u en uw interieur passen!

Er is héél veel mogelijk… wij gaan weinig uitdagingen uit de weg!

Voorbeelden van wandmeubels op maat

U weet nog niet precies wat u wilt en heeft wellicht inspiratie nodig? Bekijk dan hieronder eens wat voorbeelden van op maat gemaakte wandkasten van zowel particulieren als bedrijven. Uiteraard kunt u ook op ons rekenen voor passend advies, wij denken graag met u mee!

De weg naar een perfecte wandkast

Voordat wij überhaupt kunnen starten met het ontwerp van een wandkast op maat, hebben wij wat meer informatie nodig. Denk hierbij aan:

 • Waar is de kast voor bedoeld?

  Wandmeubels komen het meest voor in de living, in de vorm van een bibliotheekkast, tv-meubel en dressoir. Maar ook op bureau worden deze wandkasten steeds vaker gebruikt, bijvoorbeeld als archiefkasten.
 • Wat is de beschikbare ruimte?

  Er gaat geen centimeter verloren wanneer u een wandmeubel op maat laat maken. Ideaal natuurlijk wanneer u in uw woonkamer een nis heeft of een schuine wand onder een trap of dak.

  Op kantoor wordt er vooral met gesloten wandkasten op maat geprofiteerd van de beschikbare breedte en hoogte (van vloer tot aan het plafond).

 • Eyecatcher of achtergrond?

  Moet de kast de aandacht trekken en een échte eyecatcher van uw woonkamer worden? Of moet het wandmeubel rust uitstralen en meer op de achtergrond dienen?
 • Hoe is uw huidige interieur en/of stijl?

  Tenslotte moet de kast passen bij u en uw huidige interieur, ongeacht of het wandmeubel particulier of zakelijk wordt gebruikt. Zo is er een groot assortiment aan kleuren en een keuze uit een moderne, klassieke of wat meer landelijke stijl.

Aan de hand van bovenstaande informatie kunnen we nu (samen met u in onze toonzaal) middels ons 3D-programma een ontwerp maken. Een design op maat voor een uniek wandmeubel!

Contacteer ons

Wilt u een afspraak maken om onze showroom te bezoeken of heeft u een vraag over wandkasten en wandmeubels op maat? Vul dan onderstaand contactformulier volledig in of contacteer ons via:

Veel méér dan alleen wandmeubels op maat...

Naast wandmeubels op maat kunt u bij ons ook terecht voor vloeren en andere soorten maatkasten, zoals: