Parketvloer Antwerpen

U vindt mooie houten vloeren zoals een parketvloer in de omgeving van Antwerpen bij Interwood in Wilrijk. Naast mooi parket van Scandinavische en Duitse merken vindt u ook maatkasten bij ons in het assortiment. Omdat Interwood zich heeft gespecialiseerd in maatwerk, kunt u ook bij ons terecht voor schuifdeuren en kasten met een draaideursysteem.

Europese kwaliteit parketvloer in de buurt van Antwerpen

Een parketvloer van Interwood nabij Antwerpen zorgt voor een warme uitstraling waar u lang plezier van heeft. Omdat wij ons als vloerenspecialist richten op kwaliteit halen wij de beste merken voor parketvloeren uit Europa. U onderhoudt uw naturen vloer met de producten die wij geselecteerd hebben, waardoor de levensduur van uw parketvloer wordt verlengd. Zoekt u in de omgeving van Antwerpen naar een kast op maat, dan bent u bij Interwood aan het goede adres. Wij maken voor u in 3D een tekening van uw toekomstige opbergruimte voor een optimaal beeld van de mogelijkheden. Vraag via ons contactformulier meer informatie aan of plan een afspraak voor het bezichtigen van een parketvloer of maatkast bij Interwood bij Antwerpen.

Contact

Voor het bezoek aan Interwood en het bekijken van parket in onze toonzaal in Wilrijk bij Antwerpen, kunt u telefoneren voor een afspraak naar: 03/827 95 15. Via het e-mailadres: info@interwood.be kunnen wij ook een afspraak met u inplannen.

voor meer informatie of verder kijken op de volgende pagina's:
Parketrenovatie Antwerpen, Meubelen op maat Antwerpen, Kasten onder schuin dak Antwerpen, Inloopdressing Antwerpen, Ingemaakte kast Antwerpen, Dressings op maat Antwerpen, Bamboeparket Antwerpen, Schuifdeurkasten Antwerpen

Velden met * zijn verplicht

Maak een afspraak…

+32 3 / 827 95 15
info@interwood.be

voor een bezoek aan onze showroom.

Parketvloer Antwerpen