Dubois parket

Voor Dubois parket kunt u terecht bij Interwood. Wij zijn al meer dan vijftien jaar een begrip in Antwerpen en omstreken op het gebied van parketvloeren. Wij verwelkomen u graag in onze toonzaal waar onze medewerkers voor u klaar staan met advies op maat!

Voor Dubois parket gaat u naar Interwood

Interwood is gespecialiseerd in prachtige parketvloeren van hoogwaardige kwaliteit. U heeft bij ons dan ook de keuze uit talloze kleuren, houtsoorten en afwerkingen, zodat u altijd precies het parket vindt dat bij uw smaak past. Een parketvloer heeft bovendien vele voordelen, zoals:

  • Het straalt warmte en gezelligheid uit
  • Onbegrensde keuze aan mogelijkheden
  • Met het juiste onderhoud gaat het een leven lang mee
  • Kan te allen tijde gerenoveerd worden

In ons assortiment vindt u vloeren van verschillende topmerken, zoals Haro, Boën en Dubois parket. Kwaliteit staat bij onze vloeren hoog in het vaandel. Daarom bieden onze vloeren betere stabiliteit, beschikken ze over een schitterende houtselectie en zorgen wij natuurlijk voor een perfecte afwerking.

Contact opnemen of kom langs in de toonzaal

toonzaal in Wilrijk om ons Dubois parket te komen bekijken. Wij zijn vijf dagen per week geopend. Voor meer informatie kunt u ons tevens bellen op telefoonnummer 03/827 95 15.

voor meer informatie of verder kijken op de volgende pagina's:
Dressings op maat Antwerpen, Bamboeparket Antwerpen, Velvet parket, Parketrenovatie Antwerpen, Meubelen op maat Antwerpen, Kasten op maat Antwerpen, Inloopdressing Antwerpen, Ingemaakte kast Antwerpen

Velden met * zijn verplicht

Maak een afspraak…

+32 3 / 827 95 15
info@interwood.be

voor een bezoek aan onze showroom.

Dubois parket