Maatkasten

Recent werd het kastenprogramma uitgebreid met enkele nieuwe hedendaagse interieurkleuren/houtdecors (er zijn nu 13 in totaal !). Schuifdeuren zijn verkrijgbaar in verschillende types… in dezelfde interieurkleuren alsook in een uitgebreid assortiment gekleurd glas en spiegels. Kasten onder schuine helling, dressings, ladenkasten, boekenwanden, vakkenkasten… het kan allemaal.

Al onze kasten zijn klassenvol afgewerkt, hebben een hoge stabiliteit en zijn in te richten naar believen met de nodige legplanken, kledingroedes, laden en allerlei andere handige accessoires.

Totaalconcept

De Noteborn collectie stopt niet bij de klassieke dressing of vestiairekast, maar wordt geregeld uitgebreid met nieuwe toepassingen. Zo zijn nu ook onder meer hangkastjes mogelijk (voor bvb een Tv-Meubel).  In de slaapkamer zijn ook diverse types van bedden leverbaar in dezelfde decors als de kasten. Zo bekomt u een mooi harmonisch geheel.  We kunnen hierdoor dus vrijwel de hele slaapkamer voor u in een nieuw kleedje steken….van vloeren, wandkasten…tot bedden toe ! Voor dit laatste zijn ook lattenbodems en matrassen beschikbaar.

Hoe gaan we te werk? – Ons 4 stappen plan:

Stap 1: meet de ruimte waar de kast moet komen voor uw bezoek al even op en maak desgewenst voor uzelf reeds een schets van hoe u de kast graag ingevuld ziet. Hebt u zelf geen idee… géén probleem… dan doen wij graag zelf een voorstel.

Stap 2: in de toonzaal gaan wij aan de hand van uw afmetingen/schets(en) aan de slag met het tekenprogramma van Noteborn waardoor u binnen geen tijd uw kast in 3D getekend ziet. Ook de prijs is meteen gekend

Stap 3: na de bestelling komen wij alles ter plaatse nauwkeurig opmeten

Stap 4: 6 tot 8 weken later wordt uw kast geplaatst

Contacteer ons

Wilt u een afspraak maken om onze showroom te bezoeken of heeft u een vraag over kasten op maat? Vul dan onderstaand contactformulier volledig in of contacteer ons via: